Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επεισοδια Πολυτεχνειο / Eπεισόδια στην πορεία για την 41η επέτειο του Πολυτεχνείου - Όπου για δύο περίπου ώρες σημειώθηκαν τα επεισόδια μετά την ολοκλήρωση.

Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο. Ενταση νωριτερα και στην πατρα, . Όπου για δύο περίπου ώρες σημειώθηκαν τα επεισόδια μετά την ολοκλήρωση. Μικρά επεισόδια σημειώθηκαν στην αθήνα, λίγο μετά τη λήξη της ειρηνικής πορείας .

Όπου για δύο περίπου ώρες σημειώθηκαν τα επεισόδια μετά την ολοκλήρωση. Η Εξέγερση του Πολυτεχνείου 1973
Η Εξέγερση του Πολυτεχνείου 1973 from 1.bp.blogspot.com
Μικρά επεισόδια σημειώθηκαν στην αθήνα, λίγο μετά τη λήξη της ειρηνικής πορείας . Επεισόδια είχαμε στο πολυτεχνείο, όταν ομάδα φοιτητών εμπόδισε την αντιπροσωπεία της βουλής να καταθέσει στεφάνι. 0:00 / 0:14•watch full video. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο. Ενταση νωριτερα και στην πατρα, . Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά. Άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα επιτέθηκαν με . 0:00 / 1:29•watch full video.

Επεισόδια είχαμε στο πολυτεχνείο, όταν ομάδα φοιτητών εμπόδισε την αντιπροσωπεία της βουλής να καταθέσει στεφάνι.

Άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα επιτέθηκαν με . 0:00 / 1:29•watch full video. Ενταση νωριτερα και στην πατρα, . Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο. Ομάδες φοιτητών έρχονται στα χέρια έξω από το πολυτεχνείο | open tv. Ένταση προκλήθηκε και με στελέχη του συριζα. Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά. Μικρά επεισόδια σημειώθηκαν στην αθήνα, λίγο μετά τη λήξη της ειρηνικής πορείας . Επεισόδια με μολότοφ στη θεσσαλονίκη σημειώθηκαν μετά το τέλος της πορείας για το πολυτεχνείο. Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στα εξάρχεια. 0:00 / 0:14•watch full video. Όπου για δύο περίπου ώρες σημειώθηκαν τα επεισόδια μετά την ολοκλήρωση. Επεισόδια είχαμε στο πολυτεχνείο, όταν ομάδα φοιτητών εμπόδισε την αντιπροσωπεία της βουλής να καταθέσει στεφάνι.

0:00 / 0:14•watch full video. Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στα εξάρχεια. Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά. Όπου για δύο περίπου ώρες σημειώθηκαν τα επεισόδια μετά την ολοκλήρωση. Ένταση προκλήθηκε και με στελέχη του συριζα.

Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά. Eπεισόδια στην πορεία για την 41η επέτειο του Πολυτεχνείου
Eπεισόδια στην πορεία για την 41η επέτειο του Πολυτεχνείου from www.tlife.gr
Όπου για δύο περίπου ώρες σημειώθηκαν τα επεισόδια μετά την ολοκλήρωση. Άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα επιτέθηκαν με . Ενταση νωριτερα και στην πατρα, . Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο. Επεισόδια με μολότοφ στη θεσσαλονίκη σημειώθηκαν μετά το τέλος της πορείας για το πολυτεχνείο. 0:00 / 0:14•watch full video. Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στα εξάρχεια. Ομάδες φοιτητών έρχονται στα χέρια έξω από το πολυτεχνείο | open tv.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο. 0:00 / 0:14•watch full video. Μικρά επεισόδια σημειώθηκαν στην αθήνα, λίγο μετά τη λήξη της ειρηνικής πορείας . Ένταση προκλήθηκε και με στελέχη του συριζα. 0:00 / 1:29•watch full video. Άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα επιτέθηκαν με . Ενταση νωριτερα και στην πατρα, . Επεισόδια είχαμε στο πολυτεχνείο, όταν ομάδα φοιτητών εμπόδισε την αντιπροσωπεία της βουλής να καταθέσει στεφάνι. Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά. Επεισόδια με μολότοφ στη θεσσαλονίκη σημειώθηκαν μετά το τέλος της πορείας για το πολυτεχνείο. Ομάδες φοιτητών έρχονται στα χέρια έξω από το πολυτεχνείο | open tv. Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στα εξάρχεια. Όπου για δύο περίπου ώρες σημειώθηκαν τα επεισόδια μετά την ολοκλήρωση.

Ένταση προκλήθηκε και με στελέχη του συριζα. Άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα επιτέθηκαν με . Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο. Όπου για δύο περίπου ώρες σημειώθηκαν τα επεισόδια μετά την ολοκλήρωση.

Επεισόδια είχαμε στο πολυτεχνείο, όταν ομάδα φοιτητών εμπόδισε την αντιπροσωπεία της βουλής να καταθέσει στεφάνι. Πολυτεχνείο: Μαζική συμμετοχή στις πορείες για την 45η
Πολυτεχνείο: Μαζική συμμετοχή στις πορείες για την 45η from www.newsit.gr
Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο. Ενταση νωριτερα και στην πατρα, . 0:00 / 1:29•watch full video. Άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα επιτέθηκαν με . Ένταση προκλήθηκε και με στελέχη του συριζα. Επεισόδια με μολότοφ στη θεσσαλονίκη σημειώθηκαν μετά το τέλος της πορείας για το πολυτεχνείο. Ομάδες φοιτητών έρχονται στα χέρια έξω από το πολυτεχνείο | open tv. Επεισόδια είχαμε στο πολυτεχνείο, όταν ομάδα φοιτητών εμπόδισε την αντιπροσωπεία της βουλής να καταθέσει στεφάνι.

Όπου για δύο περίπου ώρες σημειώθηκαν τα επεισόδια μετά την ολοκλήρωση.

0:00 / 0:14•watch full video. Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά. Επεισόδια είχαμε στο πολυτεχνείο, όταν ομάδα φοιτητών εμπόδισε την αντιπροσωπεία της βουλής να καταθέσει στεφάνι. Επεισόδια με μολότοφ στη θεσσαλονίκη σημειώθηκαν μετά το τέλος της πορείας για το πολυτεχνείο. Μικρά επεισόδια σημειώθηκαν στην αθήνα, λίγο μετά τη λήξη της ειρηνικής πορείας . Ένταση προκλήθηκε και με στελέχη του συριζα. Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στα εξάρχεια. 0:00 / 1:29•watch full video. Άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα επιτέθηκαν με . Ενταση νωριτερα και στην πατρα, . Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο. Ομάδες φοιτητών έρχονται στα χέρια έξω από το πολυτεχνείο | open tv. Όπου για δύο περίπου ώρες σημειώθηκαν τα επεισόδια μετά την ολοκλήρωση.

Επεισοδια Πολυτεχνειο / Eπεισόδια στην πορεία για την 41η επέτειο του Πολυτεχνείου - Όπου για δύο περίπου ώρες σημειώθηκαν τα επεισόδια μετά την ολοκλήρωση.. Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά. Επεισόδια είχαμε στο πολυτεχνείο, όταν ομάδα φοιτητών εμπόδισε την αντιπροσωπεία της βουλής να καταθέσει στεφάνι. Ομάδες φοιτητών έρχονται στα χέρια έξω από το πολυτεχνείο | open tv. Επεισόδια με μολότοφ στη θεσσαλονίκη σημειώθηκαν μετά το τέλος της πορείας για το πολυτεχνείο. Ένταση προκλήθηκε και με στελέχη του συριζα.